Skip to main content
0

[SOLD OUT] Analiza Teleradiografiei de Profil

  • Clinica de Protetică Dentară Fixă si Ocluzologie
day
:
hr
:
min
:
sec

Workshop Details

✨ Este o adevărată onoare să le avem alături de noi în acest an în cadrul Congresului “Dent-X” pe Dr. Andreea-Maria Smarandache și Dr. Cristina Bodnar, ce vor susține un workshop intitulat “Analiza teleradiografiei de profil”.

📌 Dr. Andreea-Maria Smarandache este Șef Lucrări la disciplina de Protetică Dentară a Facultatății de Stomatologie din Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Medic specialist în specialitatea Protetică Dentară, Medic primar în specialitatea Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială, Doctor în Medicină, Membru în Consiliul Colegiului Medicilor Stomatologi București.

📌 Dr. Cristina Bodnar este Conferențiar universitar la disciplina de Protetică Dentară a Facultatății de Stomatologie din Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Medic primar în specialitatea Protetică Dentară și Stomatologie generală, Doctor în Medicină, Vicepreședinte al Societății Române de Protetică Dentară și Maxilo-Facială cât și Membru în Consiliul Colegiului Medicilor Stomatologi București.

📌 Workshop-ul va fi structurat în 2 părți:

– o parte teoretică care vă va prezenta utilitatea investigațiilor paraclinice (cefalogramă/ telerx profil), vă va prezenta informații despre punctele cefalometrice,planuri, unghiuri și cât de importantă este aplicare măsuratorilor cefalometrice în protetică și ortodonție

– o parte practică în care veți realiza analiza teleradiografiilor prin metoda clasică și prin metoda digitală

⚠️ Cerințe NECESARE pentru participarea la workshop:

‼️ participanții se vor prezenta cu laptopul personal și software-ul BlueSkyPlan instalat:

https://www.blueskyplan.com/download

❗️familiarizarea cu software-ul BlueSkyPlan cefalometrie

❗️cerințe minime laptop: Windows 10, Intel Core i5 sau i7, Minim 8GB memorie RAM, Minim 2GB RAM placa video dedicata

All Tickets Sold!!