Skip to main content
0

[SOLD OUT] Baby Steps în Izolarea cu Digă

  • Clinica Dexcellence
day
:
hr
:
min
:
sec

Workshop Details

Continuăm seria activităților din cadrul “Dent-X Congress” cu unul din workshop-urile ce se află pe lista de dorințe a studenților, “Baby steps în izolarea cu digă”, susținut de Dr. Irina Baltag.

📌 Dr. Irina Baltag este în prezent medic specialist în protetică dentară și medic rezident la a doua specialitate, stomatologie generală, absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București în anul 2017.

📌 În practica din cabinetul stomatologic, Dr. Irina Baltag se focusează pe restaurările odontale și protetice, unidentare și pluridentare, bazate pe cele mai recente protocoale și standarde internaționale – stomatologie adezivă, stomatologie digitală.

📌 Workshop-ul va fi structurat în 2 părți:


– o parte teoretică: care vă va furniza informații despre importanța izolării cu digă, instrumentarul pe care îl folosim, diversele tipuri de cleme în funcție de cazurile clinice și modalitățile de aplicare specifice

– o parte practică: în care veți pune în aplicare toate aceste noțiuni, pe modele didactice, primind ajutor pe parcursul manoperei din partea lectorului – Dr. Irina Baltag

‼️ Pentru accesul la workshop aveți nevoie de halat medical.

All Tickets Sold!!