Skip to main content
0

[SOLD OUT] Restaurarea Directă a Dinților Laterali » Ce și de ce?

  • Novotel Bucharest City Centre
day
:
hr
:
min
:
sec

Workshop Details

✨ Întâlnim frecvent pacienți cu funcționalitate afectată a zonei laterale ca urmare a proceselor carioase neconform restaurate.

📌 În funcție de situația clinică și în deplin acord cu pacientul, va fi necesar sa restaurăm dinții respectivi prin tehnici directe sau indirecte.

📌 Despre toate acestea, precum și despre adeziune, cele mai indicate tipuri de rășini compozite în zonele de stres ocluzal, modelare, finisare și lustruire se va discuta în timpul workshop-ului “Restaurarea directă a dinților laterali. Ce și de ce?” și se va pune în practică, prin restaurarea molarului 1 maxilar, tehnica de stratificare cuspid-cu-cuspid, cu accent pe elementele cheie care asigură longevitatea restaurării.

📌 Workshop-ul este susținut de Dr. Anca Kovacs, care a absolvit UMF “Iuliu Haţieganu” – Facultatea de Medicină Dentară din Cluj-Napoca. Este pasionată de proiecte educaţionale şi de informare, făcând demersuri în sesnsul conştientizării şi îmbunătăţirii practicii în domeniul sănătăţii orale. În plus, medic protetician de profesie, este interesată de inovaţiile în domeniul restaurărilor dentare, ce includ manevre simplificate si îmbunătăţite.

All Tickets Sold!!